Snart helg!

Det har blitt lite bllogging siden Christer kom i forje uke, da jeg ville tilbringe dagene jeg hadde med han. På fredagen dro vi til Charlie i klassen, hvor noen venner var, etterpå dro vi ut på byen hvor jeg er sjokkert over prisene :P 10 shots for 50 kr! Selvfølgelig ikke shots med 40 % alkohol, men mere rundt 20 %, uansett er det billig, så det resulterte i litt for mye å drikke på meg, og vi dro "tidlig" hjem fra byen. Altså vi dro hjem i 2 tiden, noe som er normal tid i Trondheim, men utestedet her hadde åpent til kl 5.00. Det var en hyggelig dag :) Kommer med bilder senere ;)

 

Lørdag og søndag besto av avslapping hvor jeg var fyllesjuk på lørdagen og rett å slett lat på søndagen =P Så på serier og slappet av. Mandagen kom det en flott storm til Danmark, som lammet nesten all transport i Danmark, noe som førte til At Christer kom seg til København, for så å ha problemer med å komme seg til flyplassen. Så ble all flytrafikk stoppet i og Christer bestemte seg for å prøve å komme seg til flyplassen, men det varte bare i en og en halvtime så han rakk desverre ikke flyet og måtte overnatte på flyplassen. Stakkars kjæresten min! HAHA =P Resten av uken har gått til prosjektet jeg snakket om i forje uke :)

Jeg har også hatt en liten downperiode, noe som skjer hver gang Christer drar hjem, denne gangen var det litt tyngre en ellers, kjenner at jeg VIRKELIG savner kjæresten min mye. Skal bli så godt når vi endelig kan være på samme sted over lengre tid. Gleder meg faktisk til jul for første gang på MANGE år. Jeg kom meg i allefall over det, eller vi får se hvordan det blir nå til helgen da.

Nå sitter jeg på skolen og noen i klassen har framføring av prosjektet. Siden det var ganske valgfritt så er det mye forskjellige løsninger som har blitt brukt, desverre er det fler som har valgt ålage hjemmeside:( Jeg som hadde håpt jeg skulle være den eneste, for så å være "unik". Dette er da mitt resultat, må gjerne kommentere om hva du syns :)

 

Senere i dag skal jeg til ei i klassen, først trodde jeg at det var mange som skulle dit, men det viser seg at resten skal til Charlie i dag, så jeg blir den eneste i klassen som skal til henne. Hun skal ha halloweenparty, så det gleder jeg meg masse til :)

 

-Ida

hits