Da var jeg her!

Kom til Roskilde i går sammen med Christer. Landet i København ca 12.15, og dro videre til sentrum, for så å dra videre til Roskilde.

Kom til leiligheten som var liten og søt, men helt umøblert, bare med et lite kjøleskap og med to stekeplater. Det er både greit og lite greit for da kan jeh møblere det akkurat slik som jeg vil, men det skulle vært både klæskap og gardinoppheng, da ytterdøra er en glassdør :P

Vi dro videre inn til Roskilde sentrum for å finne oss internett, da mobilnettet var veldig dårlig. Vi fant oss et bibliotek og underøkte ang leie av bil, men det er billigere å få ikea til å frakte varene hjem hit, enn å leie en bil, så da var neste mål å komme oss dit.

Kom fram til Ikea litt over 18.00, og hadde da ikke spist noe siden klokken 07.00, så vi kjøpte oss en burger, de har faktisk burger på ikea i Danmark :P

Fant ut at jeg glemte bankkortet mitt i leiligheten så kunne ikke kjøpe så mye, da Christer ikke har alt for mye penger. Vi fikk sett litt og funnet ut av småting jeg skal kjøpe. Deretter dro vi på jysk og kjøpte en dobbel luftmadrass slik at vi hadde noe å sove på!

Sitter nå å planlegger dagen, før vi skal avgårde å handle litt småtteri og dra til Ikea på nytt. Siden jeg ikke har fått pakket ut helt aner jeg ikke hvor jeg har lagt kabelen til kameraet mitt, så det vil ikke bli no bilder enda, men skal få lagt ut bilder i løpet av dagen, og komme med litt mere informasjon. Blir jo en del hit og dit osv, nå i dag, men skal prøve å få gjort mest mulig i dag:)

PS: Det er VELDIG varmt her! :D

 

Håper dere har en fin dag, så snakkes vi senere!

 

-Ida

hits