Natur- og dyrevern!

Heisann. Tenkte jeg skulle si litt om noe som intresserer meg en del, altså natur- og dyrevern. Jeg er ikke en ekstremist, altså jeg går ikke i tog med plakater og jeg er heller ikke vegetarianer :)

Jeg liker å finne bedre alternativer til den maten jeg spiser, altså økologisk mat, og kan ofte spise vegetarisk, men trur ikke jeg kan leve uten kjøtt, og da desverre spesielt kylling! Jeg synes ikke noe om kyllingproduksjonen her til lands, selv om Norge langt i fra er det verste landet, takk og lov!

De flesste som kjenner meg vet at jeg lever og ånder for dyr. Det er noe jeg alltid har elsket. Da jeg var liten lekte mine veninner med Barbie, mens jeg hadde masse dyr, masse. Jeg hadde jo Barbie jeg og, men det var stort sett dyr jeg lekte med. Og ponnier da, my little pony <3 Husker ikke første gangen, men jeg ville bli Veterinær ganske lenge, noe som endte da jeg gikk 2. året på vgs, ble kvalm og dårlig da vi var å så på opperasjoner på en dyreklinkk + at jeg hadde ikke bra nok karakterer da jeg gikk ut og pga. deperisjonen min var tanken på å ta opp fag uaktuel!

Jeg har fulgt med "The vampiere diaries" siden det startet og siden Ian Somerhalder er en kjekk mann, ble jeg litt intrisert i han, likte han også da han spilte i "Lost".

/linket

Ian har vært åpen for sitt engasjemang for planeten og har startet ISF - Ian Somerhalder Fundation. Dette står på siden: The IS FOUNDATION aims to empower, educate and collaborate with people and projects to positively impact the planet and its creatures

Jeg liker å se at kjendiser bruker muligheten til å gjøre noe for naturen, selvfølgelig for annet også, men spesielt naturen, da det er noe jeg setter stor pris på. Takk Ian for at du er et flott menneske!

Ellers har vi WWF som også jobber med å bevare dyr og natur! Pga av null inntekt kan jeg desverre ikke støtte noen organisajoner enda, men når det snur er det mye jeg vil støtte!

Det finnes masse, masse flere organisasjoner rundt i verden, men jeg ville bare nevne disse to da det er to organisasjoner jeg følger med på for øyeblikket!

 

Hva støtter du? Hva synes du om dyrevern?

 

-Ida

hits