Siste del av vestkysten!


 

Etter vi hadde kost oss med både snorkling og delfiner var det på tide å kjøre videre sør. Planen var å feire 17 mai i Perth, men før det, ville vi kjøre hele veien ned til Albany, for så å kjøre opp igjen. Albany er den "sørligste" plassen man drar til på vestkysten, selv om kan kanskje kan diskutere om det er i vest eller ei.
Uansett, på veien ned dit begynte temperaturene å synke og vi gikk fra 34 grader den ene dagen og ned til litt over 20 den neste. Nå skal jeg ikke klage på 20 grader, for det er jo helt greit, men vi fikk jo aldri den sakte overgangen og dermed ble det litt kjølig for meg den siste biten før Perth. Skikkelig regnvær fikk vi også oppleve, men humøret vårt var fortsatt helt på topp og vi fikk sett mange fine ting.
 


Vi kjørte innom en plass som er kjent for at når det først blåser, så blåser det mye og nesten kun en retning, og dette kan man godt se på flere av trærne.


 


Verdens lengste pir. Den er nesten 2 km.
 
Albany
 

Den 16 mai fortet vi oss opp igjen mot Perth for å feire 17 mai. Orginalt sett hadde vi ingen planer om å feire dagen, da vi var i Australia, men i kom over et arrangement som ble hold av den Norske studentforeningen i Perth. Det var overraskende mange som deltok, med tanke på at det var en ukedag, og men derfor ikke har fri. Det var også overraskende mange som hadde bunad, både store og små.
Først gikk vi i tog en runde rundt et kvartal, med politieskorte. Det var mange som tok bilder av oss, og det var virkelig gøy. Etterpå gikk vi opp på en restaurant hvor vi fikk kjøpt "norsk" mat. Altså Australsk vri på pølse i brød med stekt løk og belgiske vafler med syltetøy eller brunost. Gjett om Christer var i himmelen da han endelig fikk brunost. Senere var det taler og leker for barna.
 

Den 18 mai sa vi farvell til vår kjære campervan Miranda og heldige som vi var fikk vi solgt den for akkurat det samme som vi kjøpte den for, og nå reiser hun rundt på nye eventyr i Asutralia sammen med en Australsk mann og hannes hund!

 

 

- Ida

Én kommentar

Lena

20.07.2017 kl.19:43

Livet er hælig😀 Nyt den siste stunden dere er der nede😉

Skriv en ny kommentar

hits