Werribee Open Range Zoo 

Som jeg skrev sist, opplevde vi på en måte noe nytt lørdag den 5 mars. Siden du allerede har lest overskriften forstår du at vi var i en zoo, og kanskje tenker du at det er jo ikke noe nytt. Vi stikker jo innom en zoo eller wildlife park støtt og stadig. Tingen er det at denne zooen er litt annerledes enn det jeg noen gang har besøkt før, det er en åpen zoo. Altså de har ikke alt for mange dyrearter i zooen og de dyrene som er der har veldig store innhegninger å boltre seg på. Nå skal det sies at det ikke er noen regler uten unntak, og desverre hadde denne zooen også noen innhegninger som jeg ser på for småe til dyrene. De er altså et godt stykke unna å være perfekte (i mine øyne), men de har den beste zooen jeg noen gang har besøkt (nå har jeg ikke vært i så alt for mange enda da).


I denne innhegningen befant det seg 3 hanner, en far og to sønner, de hadde den største innhegningen jeg har sett til gorilla før, og det varmet hjertet mitt.
 

De hadde også et gigantisk område som er et safari område. Der var det store "turbusser" vi kunne joine for å se på dyrene. Vi kjørte innom 3 forskjellige områder (med forskjellige dyr selvfølgelig) og dyrene der hadde de største områdene jeg noe gang har sett dyr ha i en zoo, så for disse dyrene er det virkelig så perfekt man kan få det i fangenskap i et annet land.
 

Jeg har fra før valgt å ikke ha lange diskusjoner om mine meninger om zoo, for det blir bare kjedelige innlegg, men fra det jeg har skrevet forstår dere nok at jeg vil at dyrene skal ha store flotte innhegninger, i trass til at jeg skal utdanne meg som dyrepasser. Selv om jeg utdanner meg til det, betyr det jo ikke at jeg er enig i all form for dyrepark, og med de ordene avslutter jeg den saken, så får dere kose dere med resten av bildene fra dagen. 

Som sagt var dette den flotteste dyreparken jeg har vært i, å med at været var på vår side (delvis overskyet og rundt 25 grader med litt vind) ble det en perfekt dag. På vei hjem så jeg også litt av et flyshow de hadde nært Geelong (nei fikk ingen bilder av det :( ) og jeg kunne i allefall legge meg med det største smilet om munnen!

 
-Ida

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits