Ut på tur aldri sur!


 

Som jeg nevnte i forrige innlegg bestemte vi oss for å slutte jobben og begynne å reise videre. På mandagen i forrige uke, etter jobb, pakket vi sakene våre i bilen å kjørte av gårde. Veien gikk mot vest og vi hadde tenkt å kjøre helt til Geelong. Siden det tok litt tid å si hade til alle de vi hadde blitt godt kjent med kom vi oss litt sent avgårde, og da det begynte å bli mørkt før vi rakk å komme frem til Geelong, bestemte vi oss bare for å stoppe på en rastestopp å sove for natten.
Egentlig liker jeg ikke å stoppe på disse rasteplassene, for de er ved veien og det kjører store bråkete lastebiler langs motorveien hele natten lang = dårlig søvn. I tillegg er det ikke alle av de som har toalett, og når det er så nært veien, kan man ikke bare trekke ned buksa å pisse i en busk, med mindre man ikke har noe i mot å gå langt for å finne en plass som ikke kan sees langs veien, eller at noen ser deg.

Uansett, dagen etter kom vi til Geelong, og vi fant oss nok en parkeringplass hvor man kan sette ut båten sin. Disse plassene pleier å være gratis, og med tanke på alle bilene som alltid sto der, er det nok en populær plass.
Dagen vi ankom slappet vi bare av, siden vi er så late må vi jo slappe av etter en måned med hardt arbeid. Er jo ingen av oss som er vant til noe hardt arbeid. Det er uansett godt å kunne slappe av litt. Med tanke på utslettene mine burde jeg ikke være så mye i solen uansett, og det blir alt for varmt å ha på seg en langarmet genser når det er 30 grader, om ikke mer i solen. 

Dagen etter gikk vi en tur inn til sentrum av Geelong for å se litt rundt og finne oss litt wifi, så vi kunne oppdatere apper og laste ned litt smått å se på. Det er virkelig trist hvor avhengig man egentlig er av teknologi og internett nå til dags. Det er jo ikke slik at vi MÅ ha internett, at vi MÅ oppdatere appene våre, men enkelte apper fungerer ikke lengere når det kommer ut en ny oppdatering, og da er det slik at skal vi bruke den appen, har vi ikke noe annet valg. Det er ikke slik at vi trenger å gjøre det hele tiden. Det er bare et valg vi har valgt å ta. 

Etter vi hadde fått oppdatert appene våre gikk vi til bryggeriene de har i Geelong; Little Creature og White Rabbit. De har lokalene sine side om side og da fikk vi slått to fluer i en smekk. Er en stund siden vi har smakt på skikkelig øl, da vi kun kjøpte billig greier da vi bodde i Ardmona. Høres nesten ut som vi er alkoholikere, men man har jo forskjellige interesser og ølsmaking er en av våre. Er jo ikke slik at vi ender opp med å drikke så mye øl, da vi deler på tastingbrettene, hvor hvert glass er 150 - 200 ml, noen ganger mindre)
Little Creature hadde de klassiske ølene, som man finner over alt egentlig. Pils, pale ale, dark ale, bright ale, ipa osv. De 4 vi smakte var gode, men ikke noe spennende, det føltes som man hadde smakt det før. White Rabbit derimot hadde et helt annet utvalg, bortsett fra pale ale og dark ale. De hadde white ale, og en del surøl. Før vi dro til Australia begynte jeg å smake på en øl type som er helt annerledes enn alt det andre jeg noen gang har smak, altså surøl. De synes jeg er kjempe gode. Selvfølgelig ikke alle er like spennende men ja, White Rabbit hadde et spennende ølutvalg utenom det vanlige. Skulle gjerne fått kjøpt deres øl i Norge. 

Vi slappet av igjen på fredagen, da all gåingen fra dagen før (over 10 km) gjorde at jeg nok en gang fikk vondt i hoften, den hadde vist ikke blitt helt bra enda, og jeg vet at jeg kommer nok til å få litt problemer med den fremover desverre. Har heldigvis holdt ut i over 6 mnd uten store problemer så skal ikke klage på det :)

Nå er vi kommet inn i måned mars, det betyr at nå er sommeren offisielt over her i Australia, men det betyr også at vinteren er offisielt over for dere der hjemme i Norge. Jeg tenker det ikke føles slik verken for oss eller for dere, men dere kan tenke at forhåpentligvis vil vær og natur osv bare bli bedre og bedre (noen ganger verre, men slik er det bare i Norge) mens her i Australia vil det bli værre (selv om det fortsatt kommer til å være bra :D)

På lørdagen opplevde vi på en måte noe nytt igjen, men for å holde dette innlegget kort, vil jeg fortelle om dette neste gang. Håper dere som har hatt vinterferie forrige uke koste dere masse, og at alt er bra med dere alle sammen. Husk jeg er glad i dere!


-Ida

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits