En dag i Sydney

Hei hei alle sammen, håper dere har hadt en flott helg.

I forrige innlegg skrev jeg at vi hadde tenkt oss en tur inn til sentrum på lørdagen, men vi fant ut at vi ikke gadd, siden det var helg, og sikkert alt for mange folk der. Hadde sikkert ikke spilt noen rolle da det er høysesong for å besøke Sydney på denne tiden av året, og det er nok like mange mennesker her hver dag. Uansett. Vi brukte helgen på å slappe av ute i solen og litt spilling selvfølgelig. I går dro vi også en tur på stranden og koste oss. Ellers har vi grillet mat både til lunch og middag, noe som er lett siden de har disse offentlige grillene nesten over alt.

I dag derimot, bestemte vi oss for å endelig ta turen inn til sentrum. Verken jeg eller Christer er spesielt glad i å gå rundt i en storby uten mål og mening, så vi bestemte oss dermed for å ta turen til Taronga Zoo. Denne dyreparken er en av de få parkene jeg vet om som er plassert ganske så nært sentrum. Noe som er en bra og dårlig ting hvis man tenker på det. Nå skal dere få slippe å høre mine meninger om hva jeg synes om dette, da det sikkert blir langt og kjedelig for de av dere som ikke interesserer dere om saken, men når jeg no først faktisk holder på å utdanne meg som dyrepasser er det ganske naturlig at jeg tenker kanskje litt mye over gjennomsnittet om slike ting.  Uansett skal ikke dette bli et langt å kjedelig innlegg, så jeg tror faktisk jeg avslutter denne "diskusjonen" om dyreparken og viser dere heller en del bilder av det som var å se.

Vet ikke helt hvor godt det vises på bildene men som dere da kanskje kan se, er noen av innhegningene store og flotte, mens andre kanskje litt i det minste laget av hva jeg synes burde være rett. Alt i alt vil jeg uansett si at til å være så sentrumsnært var det en ganske flott dyrepark, veldig mange forskjellige dyr å se, faktisk en del forskjellige dyr som jeg aldri noen gang verken har hørt om eller sett før, så det er jo et pluss i boken. Man kan faktisk bli lei av å se de samme dyrene over alt, så det er en god ting at de har litt uvanlige dyr.

Etter parken, tok vi en gondolhei nei til sjøen for så å ta en båt over til sentrum. Tok vel ikke mere enn 10-12 minutter så var vi på andre siden. På veien dit fikk vi flott utsikt til både Harbour Bridge, Sydney sentrum og Opera huset. Vi tok oss en liten tur nærmere operahuset før vi tok bena fatt og gikk over bruen til andre siden før vi til syvende og sist dro hjem.

Vi har ikke gått så veldig mye de siste ukene/dagene og til sammen i dag gikk vi sikkert over en mil og bena er helt døde. Egentlig er hele kroppen litt død, og kommer sikkert til å ligge langflat ut i morgen. Hehe.

Håper dere likte bildene, så snakkes vi snart igjen.


-Ida

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits