Vi er på plass!

Ville bare informere om at vi er kommet frem til gården vi skal jobbe på og har det bra. Det ser ut til at det er delvis mobildekning, og kanskje er vi heldige å få låne wifien hannes mens vi er her også, vi får se.

Vi brukte en stund på å komme oss hit, for først dro vi innom en bilelektriker for å få fikset ekstra batteriet vi har i bilen, da det ikke har fungert som det skal. Nå er det i orden og vi har også lagt til en 12v usb adapter, slik at vi kan lade ting på ekstrabetteriet. De ordnet det også slik at solcellepanelet vi har på bilen skal hjelpe til med å lade opp batteriet. Nå kan det hende vi kan campe i flere dager, med mindre vi trenger en skikkelig dusj, hehe.

Vi kjørte heller ikke så alt for fort ut hit, siden det begynte å bli kveld og solen gikk ned, og vi er veldig redde for at det skal komme noen kenguruer eller andre dyr hoppende ut forran bilen.

En ting vi la merke til var at det er tydelig at her er det gårdsdrift som er høydepunktet. Det var grønt og gult overalt nesten. Skal vel bli lei av jorder etterhvert.

Vi fikk ikke snakket så mye om jobbing i dag, det blir i morgen, men fikk vite at det bare var 5 km jeg skal kjøre, og det er en ny suv med automatgir, så da blir det vel ikke så ille. Får bare håpe jeg holder meg på rett side av veien, hehe. Ellers møtte vi barna, en trivelig gjeng, og så spiste vi middag sammen.

Det er et ganske stort hus og jeg ser frem til ukene fremmover vi skal være her. Det blir en lærerik opplevelse.


-Ida

Én kommentar

Lena

10.10.2016 kl.19:31

Dette blir spennende Ida. Tenk å få oppleve dette her, skulle ønske det var meg:)

Lykke til i ny jobben, blir å gå bare godt skal du se:)

Skriv en ny kommentar

hits