On the road again!

Som dere sikkert enten har fått med dere eller kjønner ut av bildet, ble det så vi endelig fikk kjøpt en campervan! Nå skal jeg være 100 % ærlig å si at den er ikke helt slik jeg ville ha den i første omgang, men denne campervanen var veldig godt tatt vare på og den så veldig bra ut, til å være en 87 modell, hehe.
Nå har ikke denne vanen 4 seter, men den har 3, så kanskje får vi tatt med oss en tredje person med tiden. Uansett, den har 3 seter fremme, kjøkken med kjøleskap og stekeplater + en del skap osv. Den har også en sittegruppe, med benk og bord, som kan legges ut til en seng. Vi tok å monterte på noen ekstra hyller i et langskap + sydde på litt diverse ting i taket, som vi kan oppbevare lette gjenstander i. Jeg fikk også lånt symaskinen så jeg sydde sammen to laken til et stort dynetrekk, siden vi fikk en dobbeldyne. Redskap og annet dilldall fant vi på bruktbutikker. Vi monterte også opp noen kroker på siden så vi kan sette opp en presenning, og får dermed beskyttelse mot sol og regn. Alt i alt ble den helt ok til slutt, men den er fortsatt ikke helt slik jeg skulle ønske den var. Jeg lærer meg vel å like den til slutt :)

I går dro vi endelig fra Alstonville, og vi dro tilbake til Byron Bay. Det er endelig blitt meldt finvær i noen dager, og da bestemte vi oss for å prøve ut campinglivet i Byron. Vi har jo allerede vært her, men det var noen småting vi ikke fikk gjort da vi var her sist, som vi kunne tenkt oss å få gjort unna før vi drar lengere sørover. Vi blir her til søndagen, så får vi se hvor neste plass blir, for det har vi ikke bestemt oss for enda. Akkurat nå er vi på en camping 20 min gange fra stranda, siden den var billigst. Foreløpig går det helt fint, alt fungerer som det skal, men insekter er veldig glad i lyset når det blir mørkt, og i går var vi ikke så forsiktige og dermed ble det litt for mye insekter inn i bilen. Har heldigvis vært mer nøye i dag, og det er ikke mye problemer enda. Hadde håpet vi skulle være i nærheten av andre backpackere, men det virker ikke som de er på denne campen, de bryr seg kanskje ikke så mye om hva som er billigst, men mer om hva som er nærmest sentrum.
Uansett, nå er vi på vei videre, og jeg får forhåpentligvis en del mer å skrive om til dere, håper dere får en fin helg, det tror jeg nok vi kommer til å få!
- Ida

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits