5 år!

Kommer ikke til å være så mange kliss innlegg fra meg, men ville bare si at i dag feirer jeg og Christer 5 år som kjærester, hipp hipp! Tenk at vi har klart å holde ut med hverandre i 5 år! I løpet av de årene har jeg bodd i Danmark 2 ganger. Den ene gangen varte det nesten i et helt år, og den andre gangen var det bare i litt over 2 måneder. Men det viste bare at vi klarer fint å bo fra hverandre, og det gikk helt fint da vi flyttet sammen også. Men ja, jeg elsker virkelig denne snodige, sjeggete fyren som også har litt dårlig musikksmak, hehe. Men seriøst så er Christer virkelig en engel som er sendt ned fra himmelen for å passe på meg! Han er virkelig en godgutt, og jeg er sååå heldig som har han i mitt liv!

Uansett, da var det nok klisskliss. Noen ganger bare må det til <3<3
Vi har ikke fått feiret skikkelig i dag, og det blir vel ikke så vi feirer noe før neste helg mest sannsynelig, for akkurat nå er vi i en liten plass kalt Alstonville. Christer sin tante, har ei venninne, som vi så smått hilste på forrige fredag, og hun inviterte oss til å komme å bo hos henne om vi skulle en tur innom Byron Bay, så akkurat nå er vi her. Den damen er bare såå hyggelig. Lager middg til oss, lar oss låne bilen og vi har eget rom med bad. Kjempe hyggelig hele familien.

Nå er det ikke så veldig mye å gjøre rundt her, men i dag var vi en tur til en plass som heter Nimbin, som blir kalt Australias Amsterdam. Det er en hippie plass, ca 1 times kjøring unna, og de fleste som var i det området røykte/spiste hasj. Tror vi fikk tilbud om både røyk og cookies av minst 3-4 personer mens vi var der, og vi kunne kjenne på lukten at det var en del som røykte det. Verken jeg eller Christer har lyst til å bruke noe av budsjettet vårt på slikt, så vi kjøpte selvfølgelig ingenting. Ellers syns jeg det egentlig var en veldig kjedelig plass, og kan ikke fatte å begripe at turister betaler for en tur dit. Siden mange turister drar dit, var ikke akkurat klærne de solgte der, de billigste. Var også å så på en ting som heter Nimbin Rocks, altså noen stener som er i Nimbin. Vi ville se de, siden det var en av de få tingene man kunne gjøre/se i Nimbin, men man kan ikke komme seg helt bort dit da. Dessuten begynner jeg å kjønne at det er helt normalt med store steiner som dukker opp fra ingensteder her i Australia, hehe.

Ellers var vi en tur innom en regnskog i nærheten. Det er laget opp en løype man kan gå, og siden det bare er begynnelsen av våren nå var det ikke så veldig mye dyreliv, men jeg synes det var helt okei å se hvordan en regnskog er på vinteren/tidlig vår. Det er jo over september nå så da er det offisielt vår. Vi fikk også se vår første store edderkopp. Tror den var nesten på størrelse med hånden min (med bein å alt), men i følge hun vi bor hos nå, var den ikke spesielt stor, så kan ikke si jeg gleder meg så alt for mye til sommeren, når de dukker opp, men forhåpentligvis får vi kun se store edderkopper på avstand

Vet ikke helt hvor lenge vi kommer til å være her, men tror nok det blir, værtfall fram til onsdagen. Christer sin onkel kommer opp hit på tirsdagen, siden firmaets kontor i Australia er her i Alstenville, så vi tenkte å overraske han, siden han ikke vet at vi er her. Han skal vist bo her noen dager, så det blir jo hyggelig. Etter det drar vi en tur tilbake til Byron Bay, og håper på at vi får sol denne gangen, for det var ikke mye av det da vi var der nå.
Vi er ikke helt sikkre på planene våre fremmover, vi har begynt å tenke så smått på å skaffe oss en jobb snart, men vet ikke helt hva og hvor. Vi får vel bare ta det med ro å se hvor strømmen tar oss, planen var/er sørover, men hvem vet, kanskje vi ender opp en helt annen plass!

-Ida

2 kommentarer

Maria

10.09.2016 kl.16:31

Gratulerer med 5 årsdag 😃😍

Ida

14.09.2016 kl.14:45

Maria: tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

hits