Kastet meg selv ut av et fly!

Nå er vi dratt fra Brisbane for godt, og blir nok ikke å komme tilbake dit før neste år en gang. Vi befinner oss nå i Byron Bay og koser oss en del, selv om finværet lar vente på seg desverre. Før vi dro hit, altså på mandagen, var jeg og Christer en tur til en plass som heter Redcliffe, og der kastet vi oss selv ut av et fly! Ja nå var det jo tandem hopp, men som du sikkert kjønner har vi hoppet i fallskjerm. Vi var 14000 ft høyt oppe, som er rundt 4270 meter.

Først å fremst fikk jeg prøvd å sitte i et bittelite fly, noe jeg alltid har had lyst til å prøve. Jeg trodde det kom til å være litt skummelt, men det var det ikke i det hele tatt. Bortsett fra at det bråket en del så kjente man ikke så mye til at man var i et fly, bortsett fra når det svingte.

For det andre fikk jeg endelig prøvd å hoppet i fallskjerm, og det må være noe av det kuleste jeg noen gang har gjort, faktisk var det så gøy, at det blir nok ikke den siste gangen jeg prøver det. En dag vil jeg ta kurs og hoppe på egenhånd.
Det som også var litt gøy, var at jeg var ikke nervøs i det hele tatt. Jeg var litt nervøs på morgenen før vi dro, men underveis i flyet og under hoppet var det ikke noe spor av nervøsitet. Hadde trodd at det å faktisk lene seg ut av flyet kom til å være litt skummelt, men neida, ikke i hele tatt. Kanskje jeg egentlig bare var i sjokk, hehe.

Uansett, den følelsen var helt fantastisk altså. Det eneste som ikke var så fantastisk var etter at fallskjermen var kommet ut, da henger man jo i selene, og det er ingen som har fortalt meg at det gjør vondt. Selene lå rett under brystene, på brystkassa, så når jeg hang der, ble selene presset hardt inn og opp, å det gjorde dritt vondt. Annet en det hadde jeg også litt problemer med å puste, noe som vises godt på videoen.

Som sagt er vi nå i Byron Bay, og internett hastigheten på hostelet vi ligger på nå er kjempe dårlig, og jeg har dermed brukt veldig lang tid på å få lastet opp videoen, derfor jeg blogger om hoppet først nå.

Vi koser oss her i Australia og jeg har opplevd sååå mye nytt de (snart) 3 ukene vi har vært her nå, og kan bare tenke meg til hvor mye mer vi kommer til å få oppleve. Desverre lever vi jo på et budsjett, og får derfor ikke opplevd alt av spennende ting som er i nærheten av oss. Prøver å få opplevd det meste som er gratis, og vi går veldig mye. For øyeblikket er det ikke mye jeg savner av Norge, og håper ikke jeg får så mye hjemlengsel heller.
Australia er virkelig et flott land så langt og jeg trives så kjempe godt her. For øyeblikket vil jeg si at Brisbane er favoritt plassen min, og kunne mer en gjerne bod og jobbet der. Jeg er fortsatt forbauset over hvor super hyggelige folk er her. Kommer nok til å ta en stund å venne seg til det.

Uansett, her er videoen, håper dere liker den og at den inspirerer deg til å gjøre det samme!
  

 

 

 

-Ida

2 kommentarer

Maria

08.09.2016 kl.18:54

Sykt kult😃😃😃

Ida

14.09.2016 kl.14:46

Maria: ja det var kjempe gøy!

Skriv en ny kommentar

hits