Brisbane!


 

Vi kom frem til Brisbane ca klokken 22.00 lokal tid i går og alt gikk kjempe raskt. Bagasjen vår kom fort, som gjorde at vi kom langt frem i køen så både pass- og grensekontrollen gikk temmelig fort. Eneste problemet vi møtte på var at de tok i fra oss alkoholen vi kjøpte i Oslo før vi fikk gå ombord flyet til Brisbane. Det er vist en regel at man ikke får ha flasker som inneholder mer en 100 ml på flyet, selv om det er kjøpt på en flyplass og blitt forseglet. Litt kjipt men gjør ikke så mye. Nå vet vi i allefall det. Hehe.

Søskenbarnet til Christer hentet oss på flyplassen og vo dro hjem til han. Dro også en tur ut å tok en øl før vi gikk hjem igjen å la oss. Han ene som bor hær har en søøt katt som holder oss med selskap noen ganger.

I dag var vi en tur i sentrum av Brisbane og så oss så smått rundt. Ordnet oss australsk sim kort, men siden vi ikke tok med oss passet fikk vi ikke fikset bankkonto, men det gjør vi bare etter helgen.

Anzac (krigsting) minne figur.En Katedral som de har brukt rundt 100 år å bygg. Bygd i 3 pulja å siste del ble ferdig for 8 år siden. Veldig kult!Trefigurene som dere ser på bildet er utskåret for hånd. Måttet tatt lang tid.Bybildet fra 2 vinkler.

Siden det er vinter i Australia nå så er det ikke så veldig varmt, men det er fortsatt varmt nok synes jeg. Det vil jo bare bli varmere, men det venner vi vel oss til kan jeg tenke meg. Det regnet litt i dag også, og jeg tror det må være første gang jeg syntes det var helt greit med litt regn. Til sammen gikk vi vel nesten 14 km og er liyt sliten nå. Christer har allerede lagt seg og jeg tenker å gjøre det samme snart. Hva som skjer i morgen vet vi ikke enda, men at det blir en del gåing er vel helt 100 % sikkert.

PS: Om dere vil adde meg på snapshap så er mitt brukernavn: Idalei eller instagram: idaleir

 

- Ida


#Brisbane #Reise #Katedral #Sightseeing

Én kommentar

Maria

20.08.2016 kl.21:32

Kos dere😃 Er missunnelig!!! 💗

Skriv en ny kommentar

hits