Trondheim!

Er ikke mye spennende som skjer om dagen nå. Sitter egentlig bare å venter på at tiden skal gå og at det skal bli 23 juni slik at vi får startet første fase, altså å flytte fra Drammen.
Vi har startet å selge en del av møbler og ting, men heldigvis for oss skal hun som kjøpte leiligheten kjøpe en god del av møblene våre, da hun er førstegangs kjøper og ikke har så mye møbler selv fra før. Ellers blir det nok å prøve å selge/gi bort en del av det vi har, da vi nok ikke kommer til å ha bruk for det senere.

I går kveld kom jeg hjem til mamma og pappa i Trondheim, skal i konfirmasjon til ene nevøen min nå snart. Jeg blir her i litt over ei uke, selv om jeg skal opp igjen 3 uker senere. Kjæresten ville ha litt alene tid, og det forstår jeg godt! Siden jeg har vært arbeidsledig så lenge, har han jo ikke fått noe som helst alene tid.
Når vi nå flytter fra Drammen, skal han jo bo hos moren sin fram til vi drar til Australia og det blir jo ikke mye alene tid da.
 

Når jeg nå først dro oppover så tenkte jeg at jeg kunne ta med meg de klærne som jeg ikke kommer til å bruke framover, så slipper vi det ekstra lasset når vi flytter. Så jeg reiste alene med en ganske tung ryggsekk, en halvstor bag og to tunge kofferter. I grunnen skulle ikke det være store problemet, da kjæresten kjørte meg til stasjonen, og så er det bare et tog bytte i Hamar og så blir jeg hentet på Heimdal. Denne helgen ble det selvfølgelig ikke slik! Det er fiksing på toglinjene og jeg måtte derfor bytte til buss på Eidsvoll og fra buss til tog igjen på Løten. Kan godt si jeg var passe sliten da jeg satte meg ned på toget i Løten, vondt både her og der! Dette førte selvfølgelig til forsinkelser, jeg skulle opprinnelig være på Heimdal 21.44 men endte opp med å ikke være framme før rundt 22.00. Ikke største forsinkelsene men de var store nok, når man først kommer sent på kvelden.
  

Oppdatering på Couchsurf fronten så var de siste vi hostet et par fra Polen som var her fra onsdag til fredag samt et venninne par som også var fra Polen som lå på sofaen fra torsdag til fredagen. Paret så vi ikke veldig mye av da fruen slet med hodepine og holdt seg bare på rommet og så dro de ut på tur tidelig om morgenen og kom tilbake sent på kvelden. På fredagen dro de klokken 7 om morgenen, før noen av oss hadde stått opp. Venninne paret var kjempe hyggelige og hadde mange historier å fortelle. De hadde haiket hele veien fra Polen og kom fra Sverige den dagen de kom til oss. De spiste frokost sammen med oss og syntes mine hjemme lagede knekkebrød med brunost var kjempe godt. Det er jo morsomt å se :D Paret etterlot seg en flaske med noe polsk vodka og venninnene ga oss en pose med polsk godteri! Nå synes ikke jeg det er nødvendig at de som bor hos oss gir oss ting, men jeg må si det er veldig gøy når de gjør det, selv om ikke alt faller i smak, hehe.

BILDE AV GAVER FRA POLSKENE

Men ja, nå skal jeg komme meg av gårde i kirka, å så får vi håpe at været holder seg og at det ikke blir noe regn i dag. Det ser ut til at det skal bli det, men det ville bare vært sååå typisk om det begynte å regne! 

 

-Ida

 


#Trondheim #Reise #Tog #Couchsurf #Couchsurfing

Én kommentar

lisarorvik

29.05.2016 kl.10:14

Så spennen, nydelig kjole :) (Ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Skriv en ny kommentar

hits