Da er ryggsekken på plass!

Nå er det jo slik at jeg skal reise i et års tid, og det vil da si at ryggsekken jeg velger, kommer til å være mitt hjem, klesskap, (ubehagelig) pute, lagringsplass og you name it! Det jeg prøver å si er at alt jeg eier og har det året jeg er i Australia vil være i eller på denne ryggsekken, og dermed var det ikke bare for meg å skulle kjøpe den billigste jeg fant. Den burde ha litt grei kvalitet.

Nå skal det sies et etter litt søk på nettet fant jeg ut at det billigste av de litt bedre sekkene lå på over 1000 kr, og det var først da jeg innså at en skikkelig tursekk kommer til å koste litt mer en det jeg hadde sett for meg. Jeg dro på flere sportsbutikker for å prøve de billig variantene de hadde til salgs, og fant dermed ut at den på Clas Ohlson var best, da den var billig (599,-) og i tillegg var den 65 Liter og den hadde åpning både i topp og bunn. Først skulle jeg bare se litt mer, og bestemte meg for at jeg kunne vente til jeg flyttet til Trondheim før jeg kjøpte den, for jeg trenger den ikke nå uansett.

Problemet var bare det at jo mere jeg leste på nettet, jo mere ble jeg i tvil. Problemet var vel det at siden jeg skal reise så lenge, burde jeg rett å slett ha en sekk med bedre kvalitet. Til syvende og sist fant jeg ut at jeg ville ha en sekk som var 60/65 Liter, hadde åpning både topp, bunn og front/side og sidelommer som kunne lukkes. Og etter jeg var å prøvde noen sekker var det ingen tvil, jeg SKULLE ha en bedre sekk, og jeg ville også ha en sekk som var laget for damer, jeg kunne kjenne forskjellen på de forskjellige typene jeg prøvde. Jeg kom over et salg på en Bergans sekk, (koster normalt 1700-1900) som jeg dro for å prøve, eneste problemet med denne var at den hadde åpne sidelommer. Men siden jeg var litt treg med å få kjøpt den forsvant tilbudet. Jeg hadde også sett på en McKinley sekk, men fjorårets modell, for den hadde sidelommer i motsetning til årets modell. Heldigvis fant jeg en butikk som fortsatt hadde fjorårets modell på salg, så da kjøpte jeg den med en gang, så slipper jeg å angre. Liten flaks hadde jeg og, da det var 100,- avslag på den! Hehe! :D
 

Nå skal det sies at jeg syntes Bergans sekken var finere, men da den ble litt dyrere enn McKinley sekken var det ikke noe vanskelig valg lengre. Nå blir det vel lettere å kjenne igjen sekken min på flyplassen iallefall. Jeg endte da altså opp med en McKinley Yukon 60 + 10 L W. Den har åpning i topp, bunn og i siden, 2 lommer som man kan lukke med glidelås og 2 stretch lommer på sidene, mulighet til å skille av hovedrommet i 2, justerbart bakpanel, og den har veldig komfortabelt bæresystem, med grei polstring. Nå har jeg ikke brukt den med tungt innhold, så jeg skal nok komme med en oppdatering om mitt valg av ryggsekk underveis i reisen min!


Selv synes jeg sekken har en smashing farge!


Som du kan se er det romslig plass, med både åpning i topp og bunn!


Har en skillevegg, lomme i topplokk, lomme på hoftefeste og lomme på sidene!


Åpning inn til hovedrommet på siden, og åpen lomme på sidene. Som du kan se har jeg allerede fra før av matchende sokker, og det er jo litt kult da. Hehe

 

Da er det meste i boks og jeg trenger kun litt småtteri som kan være greit å ha med på tur, så nå er det bare å vente, vente, vente og vente. I dag er det akkurat 100 dager igjen til vi reiser, 100 dager til jeg sitter på et fly på vei til andre siden av kloden. Kan altså si at det er en person som holder på å nesten dø av utålmodighet! 

 

- Ida

 


#ryggsekk #backpack #McKinley #Australia #Reise #Tur #nedtelling

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits