Sy sine egne klær?

Heihei!

I det siste har jeg tenkt mye på hva jeg skal ha med meg når jeg reiser, og ikke minst, hva jeg ikke kan/burde ha med meg. For det første har jeg fått tips fra flere om at jeg ikke burde ha med meg klær som jeg ikke vil kaste eller miste. Og det er jo i grunnen et greit tips, for jeg kommer sikkert til å ville bytte ut klærne mine under reisen, først å fremst for man blir nok lei etterhvert og for det andre så finner man sikkert nye ting man vil ha, men ikke har plass til med mindre man kvitter seg med det man allerede har fra før. Og temperaturen vil jo endre seg i løpet av året også, så da trenger man varmere og kjøligere klær etter årstidene. For det andre så burde jeg ha med meg klær som er tynne og tar liten plass, makes sense!


 

I den anledning så har jeg sett litt på nettet etter reiseklær, og kom over en slik convertible dress og jumpsuit. De er i grunnen et plagg som man kan endre måten man tar den på seg, og på den måten kan man forandre antrekket flere ganger og med rett tilbehør har man mange muligheter i et plagg. Så i stedet for å ta med et par kjoler så har jeg en, genialt synes jeg!


 

Jeg tenkte kanskje at det ville være kult å sy disse plaggene selv, for det er jo så mye kulere å bruke selvsydde klær! Dermed er planen min nå å sy noen plagg som jeg kanskje kan ta med meg på turen. Nå er ikke jeg spesielt flink til å sy, men jeg har skaffet meg litt billig stoff, som jeg holder på å øver meg på. Kanskje får jeg det til, kanskje ikke, tiden får vise. Hehe.


 

Jeg har allerede prøvd meg på en haremsbukse, og holder nå på med en til. De er litt forskjellige, der den første har separate ben, mens den andre ikke har det.
 

Det eneste som er litt kjipt er at jeg vil sy disse plaggene i viskose, og det er ikke det billigste stoffet, men det er så tynt og behagelig å ha på seg, og det tar dermed mindre plass i sekken min. Jeg er dermed på utkikk etter det billigste, men det burde ha mønster på seg, for da ser det litt bedre ut. Jeg var en tur på stoff og stil å fant et kult mønster, men det kostet 199,- for meteren og hvis jeg f.eks. trenger 2 meter blir jo det nesten 400,- og da er det plutselig litt dyrt igjen, men jeg skal nok finne noe billig en plass! I alle fall har jeg noe å bruke dagene mine på når vi ikke har gjester her! Kan jo ikke bare sitte å glane på pc skjermen hele tiden. Hehe.

 

- Ida

 


#DIY #reiseklær #sy #haremsbukse #kjole #jumpsuite #convertibledress #syselv #reise

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits