Snart klart! 

I dag var jeg og kjæresten å tok vaksine ( Boostrix-P - difteri, stivkrampe, polio og kikhoste). Fra før av er jeg litt redd for sprøyter, men i dag gikk det helt fint. Jeg tror at etter et semester som bioingeniør student (masse blodprøvetaking) har jeg vent meg til det. Men jeg må si at vaksine gjør litt vondere enn blodprøver. Jeg kjenner litt smerte i armen nå, men det er kun når jeg belaster den.

Men uansett, så var det en ting til jeg kan krysse av på to-do lista før vi drar, og nå er det ikke mye igjen som skal gjøres eller må kjøpes inn før turen. Mye, eller det meste kan kjøpes i Australia, men noen ting må jo gjøres/kjøpes på forhånd. Utenom litt praktisk dill-dall er det vel nesten kun en ryggsekk jeg trenger før alt er klart.

  • Visum
  • Billetter
  • Reise forsikring
  • Vaksine
  • Reise-/ryggsekk
  • Praktiske småting
  • Hiking sko
     

Jeg kjenner at det er litt kjipt å skal være ferdig med det meste så tidlig, det er jo tross alt 111 dager igjen til vi skal reise. Når alt av forberedelse og innkjøp av det vi trenger er ferdig, så er det bare ventetiden som gjenstår. Og det er der det kjipe kommer inn, for alle som har reist før, vet hvor forferdelig det er å vente, vente og vente. Heldigvis har jeg noen småting som skjer innimellom før vi reiser så forhåpentligvis blir ikke ventingen så alt for lenge. Første er en tur til Trondheim om nøyaktig en måned. Deretter blir det utflytting fra leiligheten og tilbake til Trondheim igjen. Så blir jeg vel noen uker på hytta, og kanskje man tar turen opp til Bodø, vi får se. Før man vet ordet av det har det gått 111 dagen og vi sitter nok en gang i Oslo å drar snart av gårde. Det er bare å vente!

 

Har du noen spennende planer for fremtiden/sommeren?

 

- Ida

 


#Vaksine #Reise #Tur #Australia #Ferie #Vente #WorkingHoliday #Sprøyte

7 kommentarer

Elna

28.04.2016 kl.20:48

Australia blir nok knall! Visum, forsikring og vaksiner er alltid fint å ha ferdig i god tid. Ser du mangler å kjøpe sekk, da vil jeg anbefale deg og finne en sport outlet! De bruker å ha store gode sekker til en billig pris.

Jeg har litt reiseplaner framover, i sommer skal jeg til ungarn, sveits, østerrike, tyskland, bosnia, bulgaria, serbia, kroatia, romania og Italia. Og i oktober reiser jeg til Kina.

Ida

29.04.2016 kl.13:02

Elna: Tusen takk for tips, har faktisk ikke tenkt over at det finnes sport outlet butikker. Alltid tenkt at de kun har klær. Hehe. Må nesten sjekke litt da, du har ikke tilfeldigvis noen tips på det og? :)

Ja du har virkelig planer kan jeg se! Jeg har også kjempe lyst til å reise rundt i Europa, egentlig over hele verden :P Kina høres og spennende ut! Du får ha en flott sommer og god tur til Kina når den tid kommer!

Elna

29.04.2016 kl.13:46

Jeg kjøpte min i Sverige, men bare søk litt på google, vet det finnes en del i oslo området iallefall :-)

Travelust

04.05.2016 kl.21:11

Så spennende! Vi skal reise på backpacking til Asia neste år, og i år har vi vært på Gran Canaria og skal på cruise om 4(!) uker! Følg gjerne med på bloggen for å lese om hva vi syns om cruise, og ellers om våre reiser!

Ida

05.05.2016 kl.18:42

Travelust: Ja, gleder meg som en liten unge til julaften! Vi har snakket litt om å stikke en tur innom Asia når vi skal ta turen hjem igjen, så vi får se! Skal ta en tur innom bloggen din jeg, cruise høres fantastisk ut!

Amalie

05.05.2016 kl.00:40

Så spennende! Australia er fantastisk:)

Ida

05.05.2016 kl.18:43

Amalie: Ja ikke sant? Så du har altså vært i Australia før? Har du noen bortgjemte "hemmelige" plasser jeg bare MÅ oppleve? :)

Skriv en ny kommentar

hits