HTC Vive - virtual reality og ølbrygging!


På fredagen dro jeg og Christer til et vennepar av oss for å prøve ut den nyeste dingsen som de hadde kjøpt seg. De hadde kjøpt seg VR-briller. For de av dere som enda ikke har hørt om dette, eller vet hva det er skal jeg prøve å forklare kort og enkelt. Det er en stor bokslignende ting man har på seg som en brille. I denne kan man se forskjellige ting, etter som hva man spiller. Det som gjør dette fantastisk, er at man ser overalt og ikke bare en stor skjerm framfor øynene sine. Snur du på hodet, er det som å snu seg i virkeligheten, man kan også se opp og ned og man har side syn. Man har også to kontroller i hånden som hjelper deg med å bevege deg å gjøre spesifikke handlinger. Det er egentlig veldig vanskelig å forklare, man burde nesten bare prøve det ut for å få en forståelse for det.

Nå er jo jeg en pingle så jeg prøvde bare ut noe enkelt. Jeg startet med å stå oppe på et fjell, hvor jeg kunne bevege meg rundt. Det var helt fantastisk og det gikk ikke lange tiden før det nesten føltes ekte. På et tidspunkt var det en ballong framfor meg, og jeg prøvde å blåse den vekk, men innså så at det kan jeg jo ikke. Haha. Da følte jeg meg litt dum.
Fra før hadde jeg bestemt meg for at jeg ikke ville prøve det, var redd for at jeg skulle føle meg dum, og tanken på at de andre skulle se på meg, gjorde det heller ikke bedre. Men jeg fikk prøve først, og det angrer jeg ikke på, det var virkelig gøy.


Her står jeg å skyter med pil og bue.
 

Christer prøvde ut litt mer vågale spill, hvor det ene er at du skal bevege deg rundt i et hus, tror jeg det er, å finne en ting, men det er også roboter der, som kan drepe deg, og så prøvde han ut et zombie spill.


 

Zombie spillet er ikke for alle, som du kan se i filmen under. I filmen får du også et litt bedre syn på hvordan det fungerer. Jenta i videoen og han som snakker i bakgrunnen er det venneparet vi var til. Jeg anbefaler å sku ned lyden før du starter å se den, da det er veldig mye skriking. Hehe.


Etter vi flyttet til Drammen, startet Christer med å brygge øl, og jeg synes han har blitt veldig flink. Ølet han lager smaker godt og jeg synes det er bedre enn de fleste butikk øl. Siden vi skal flytte snart har Christer laget den siste batchen for mange uker siden, og på lørdagen fikk vi fylt det over på flasker. Nå er det bare å vente en uke eller to så kan vi drikke den. Det ble tilsammen ca 17 liter, og dette er da en IPA.

 

Har du prøvd VR-briller?

-Ida

 


#HTCVive #VRbrille #Ølbrygging #IPA #Spille #Zombie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits