Couchsurfing erfaringer!

I forrige uke hadde vi det fullt opp. Fra mandag til fredag hadde vi gjester, og jeg fikk virkelig prøvd ut engelsken min.
Jeg må si at det er virkelig en fantastisk opplevelse å invitere fremmede mennesker inn i hjemmet sitt. Du får lære mye om forskjellige land, religioner og kulturer. Og ikke minst får man vist sin kultur til andre mennesker!

Som nevnt sist gang, prøvde jeg meg på å lage en vegansk kake. Siden det var Christer sin bursdag og han elsker eplekake, ble det et enkelt valg. Det var ikke så vanskelig å fjerne melk og egg, dessuten ble kaken ble kjempe god synes jeg og man merker ikke forskjell!


 

De 3 som kom på onsdagen var virkelig en herlig gjeng! Jeg ble med de ut og viste de litt av Drammen. Vi gikk også en tur opp til Spiraltoppen og der oppe kunne vi se nesten hele byen. På kvelden laget han ene middag til oss, og bare det har jo vært en pluss ved å ha besøk. Slipper å lage mat selv hver dag. Hehe.


 

De dro av gårde fredag formiddag, da skulle de se og oppleve Bergen. Før de dro ga de oss armbånd og sjokolade fra Riga.


 

Vi hadde fredagen for oss selv, men på lørdagskvelden kom det et par med 2 barn (veldig hyperaktive guttunger på litt over 1 år og snart 4). De hadde vært i Polen og var på vei hjem til Norge. Jeg skal ikke si noe negativt om dem, for det var det ikke. Paret var fantastiske mennesker som hadde mye å fortelle, men det å ha besøk av barn som ikke snakker språket ditt/eller ikke snakker i det hele tatt (han eldste kan vist norsk, men snakket polsk og engelsk) er ikke bare bare. Jeg er ikke vant til barn, og tørr ikke si i fra hvis de gjør noe galt. Men vi har hatt den erfaringen nå, å så velger vi nok gjerne foreldre med litt eldre barn en annen gang :) Vi fikk polsk vodka og en polsk kake før de dro. Jeg synes det er så hyggelig med gaver fra andre land. Man får liksom prøvd nye ting, selv om man bare er hjemme i sitt eget land!


 

Søndag og i går ble brukt til rydding og vasking av leilighet, da vi hadde visning i går. Det er når man vasker og slikt man innser hvor mye den katten røyter. Og en ting til, et lite tips fra meg til dere, IKKE kjøp svarte møbler om dere ikke har lyst til å tørke støv flere ganger i uken. Skal aldri kjøpe kun svarte møbler igjen. Nå var det kjæresten som ville ha svart, jeg prøvde å advare han, men han ville ikke høre på meg, og vi ble dermed enig om at han skal tørke støv (noe jeg har gjort minst like ofte som han!).

I dag blir leiligheten forhåpentligvis solgt og jeg håper det blir over takst!

 

Ha en flott tirsdag!

-Ida


#Couchsurfing #Kake #Vegan #Selgeleilighet #Natur #Tur #Gave #Rydde

2 kommentarer

Snippen

19.04.2016 kl.12:55

Håper du har en flott dag! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

Ida

19.04.2016 kl.13:00

Snippen: Takk! Skal ta en tur innom ;)

Skriv en ny kommentar

hits