Da er det offisielt!


 

Da er leiligheten lagt ut til salgs og alt begynner å bli veldig seriøst! Det å ta bilder å skal holde visning er ikke bare, bare, og leiligheten måtte tømmes for nesten alt til bildetakingen. Det skal jo ikke se ut som det bor noen som helst her og det er ikke en enkel sak når vi har så mye dritt som vi har + en katt!
 

Ellers begynner det å seriøst gå opp for meg at vi faktisk skal på denne reisen og jeg gleder meg som bare det. Føles som jeg konstant tenker på hva vi kan gjøre, hvor vi kan dra, hva jeg skal ha med og hva jeg trenger å kjøpe før vi drar, selv om det er rundt 4 mnd igjen! Nå har vi ikke bestilt billettene enda, men når det er gjort da er det ingen vei tilbake! Ikke at jeg vil noe annet uansett, for jeg har drømt om denne dagen i mange, mange år å nå er den bare 4 måneder unna.

Uansett, nå ble vi heldige å fikk et okei vær i dag, så vi skal grille oss nakkekoteletter, men jeg tror nok det blir å spise inne, da det er litt kaldt ute. I morgen får vi vår neste gjest og det gleder jeg meg til.

Håper dere har en flott søndag!

 

-Ida

 


#salg #selgebolig #visning #rydde #reise

2 kommentarer

Lena Moeng Johansen

10.04.2016 kl.19:15

Spennende Ida😀 Lykke til og æ glede mæ t å følge reisa dåkkers❤️

Ida

10.04.2016 kl.20:19

Lena Moeng Johansen: Takk takk, glæde mæ masse selv! Så koselig at du ska følge med på <3

Skriv en ny kommentar

hits