På nytt!

Hei og hallo!


 

For over 2 år siden postet jeg mitt siste innlegg. Det sa plutselig stopp og jeg gadd ikke mer.
Som du sikkert skjønner har jeg tenkt å starte opp igjen. Dette er fordi jeg vil at min familie og venner skal få se hva jeg driver med for tiden.

Jeg har slettet en del gamle innlegg, men har valgt å beholde noen. Og da spesifikk de som har handlet om min utdanning i Danmark.

Bloggen kommer til å handle om min vei til å bli en dyrepasser, og grunnen til at jeg startet opp igjen; backpacking i Australia (noe jeg vil komme tilbake til senere). Det vil også bli en hel del om dyr og dyrevern! :)
  

Først en liten oppdatering fra sist. Jeg var i Emmen i 1 mnd og det var helt fantastisk. Jeg ble bare mer sikker på at dette er drømmen min. Det er dette jeg er født til å bli. Den gleden man får av å se hvor happy dyrene blir når de kommer ut/inn til rengjort stall/området. Når de får mat, og bare rett og slett nyter livet. (Ja jeg er fullstendig klar over at dette kan variere i enkelte zoo) Deretter ble utdanningen min utsatt pga at det var noe tull med å få førekort til traktor, men den 1 mai 2014 ble jeg ferdig med grunnforløpet. Jeg prøvde så å finne meg en praktikplass, noe som viste seg å være vanskelig.

I juli flyttet jeg hjem til Norge igjen, hvor jeg deretter flyttet til Drammen med min kjæreste. Der har vi nå bodd i 1 år og 7 mnd. Jeg søkte på praktikplass både i Norge, Danmark og England. Siden jeg hadde bod fra kjæresten min i 1 år, så ville jeg ikke dra så langt vekk. Til slutt fikk jeg en plass, og den 1 mars 2015 startet jeg å jobbe hos Oslo Reptilpark. Der jobbet jeg til ut juli, hvor jeg dro tilbake til Danmark for å fullføre 1. hovedforløp (studiet består av grundforløp, 1, 2, 3 og 4 hovedforløp). Studiet varte denne gangen kun til 9 oktober. Da reiste jeg hjem igjen og har siden prøvd å få meg praktikplass.
  

Da jeg startet dette studiet visste jeg at det kunne bli vanskelig, men det er vanskeligere en jeg hadde regnet med. Jeg må være sta, stå på og ha en hel tonn med tålmodighet og fleksibilitet til å fullføre dette. Jeg trenger nå 10 mnd med praksis før jeg kan starte på 2 hovedforløp.

For tiden er vel egentlig praksis søkingen satt litt på pause å jeg prøver å finne meg en jobb (som faktisk ikke er lett i det hele tatt :( ) Grunnen til at den er satt på pause er fordi jeg og kjæresten har bestemt oss for å reise. Jeg har drømt om å reise til Australia i de siste 12-14 årene, men i de siste årene har jeg bare ønsket det mer og mer, med tanke på dyrene og naturen de har. Endelig skal drømmen gå i oppfyllelse. Vi har søkt visum og i august drar vi (har ikke bestilt billetter enda).

Vi skal på working holiday og blir vel der i opptil 1 år. Men alt dette vil jeg komme mer inn på senere.
  

Til sist vil jeg bare si at jeg blir nok ikke å blogge så alt for mye før jeg drar. Det blir nok bare et innlegg her og der, litt om hva jeg har gjort siden sist, og hvordan det går med backpacking forberedelsene.

- Ida

 


#backpacking #Australia #dyrepasser #utdanning #dannmark #osloreptilpark #dyr #reise #workingholiday

4 kommentarer

Thea Linni

28.03.2016 kl.18:41

Så utrolig spennende! Lykke til videre med blogg! :D

Ida

28.03.2016 kl.19:06

Thea Linni: Tusen takk! India ser spennende ut og. Jeg vil definitivt følge deg videre :)

Stine

28.03.2016 kl.18:45

Høres spennede ut! Lykke til videre ☺️

Ida

28.03.2016 kl.19:04

Stine: Tusen takk! Ja jeg gleder meg. Synd det er 5 mnd igjen :(

Skriv en ny kommentar

hits