Only Teardrops

Jeg kom over denne karen som sang MGP vinnerlåta av Danske Emmelie De Forest - Only Teardrops

Jeg synes rett og slett denne versjonen er bedre en orginalen, selv om det er en del forandringer som burde gjøres. Hadde han sunget den inn i et studio ville den vært perfekt!

 

 

 

Ellers er det jo også en ny uke, og jeg har vært for sliten til å blogge.

Stormen i forje uke fortsatte til fredags morgen, men det blåste fram til lørdags ettermiddag, da ble det fint vær, ellers har det faktisk regnet siden søndag, noe som er lengste perioden med regn siden jeg flyttet til Danmark.
Helgen ble ikke brukt til noe fornuftig, jeg skulle egentlig på julefrokost(julebord) sammen med klassen på lørdagen, men jeg følte meg ikke helt bra, så det måtte jeg gå glipp av.

Det er bare 2 uker(9 dager) igjenn til jeg skal hjem til Norge på juleferie! Heldigvis har vi en ganske tantastisk uke denne uken, hvor vi lager noe og er i fysisk arbeid.

Denne uken kom det en mann som heter Erik, og han har firmaet Zooply, hvor de driver å lager utstilling og dekorasjons oppbygning. Noe av det de lager en del av er innredning til dyreanlegg, som er det vi skal gjøre i denne uken.
Jonas, vår lærer, fortalte de forskjellige prosjektene han vil få gjort, og så fordelte vi oss dit vi ville. Jeg ville dekorere der hvor den ene slangen er. Det første man gjør er og former isopor slik man vill ha det og limer/klistrer det på med fugeskum. Så tar man et tynt lag med betong, deretter en tykkere lag med betong, som man deretter rispe inn mønster og forme det slik vi vil ha. Til slutt blir det malt, noe vi skal gjøre på fredagen:)


Som dere kan se vil det bli flott :)

PS: Sorterer bilder og kommer med tekst senere, begynner å bli sent nå :P

 

Tror dere det vil se bra ut til slutt?


-Ida

Én kommentar

Kaisa Elise

11.12.2013 kl.22:44

Fin sang :) god natt!

Skriv en ny kommentar

hits