Stormy!

Det ble meldt storm til i dag, men de sa først at den ikke skulle komme hit til sjælland før på kvelden, MEN slik ble det altså ikke, selv om den blir værst først i kveld en gang!

Som dere kjønner er jeg hjemme, og kom akkurat inn døren. Vi startet dagen i dag med teori klokken 11, og fikk da vite at melkingen var avlyst, da det kunne hende vi ikke ville komme oss hjem senere i kveld. I løpet av dagen, får vi beskjed om at vi burde komme oss hjem før 2 tiden, for etter det ville de begynne å avlyse tog. Det dette resulterte i at prøven ble utsatt til mandagen. (Jeg kunne sovet lengre i dag :/)

Da jeg kom meg ned ti Roskilde stasjon er toget jeg skal ta blitt forsinket (det er ikke alle togene som stopper på Trekroner st.) Etter tre kvarter har toget fortsatt ikke kommet, og jeg fant ut at jeg kunne ta bussen i stede.  Vinden har så vidt startet og den river allerede. Bare mens jeg sitter her å skriver hører jeg at den allerede har blitt verre.

Mange bruer er begynt å stenge, og all togtrafikk stanser kl 18.00 og vil fram til det være begrenset, og masse, masse forsinkelser.

 

Det er godt å være hjemme å ligge under dynen med en kopp varm te :D Blir en skikkelig innedag i dag (som om ikke andre dager også er det =P)

 

 

-Ida

Én kommentar

Kaisa Elise

05.12.2013 kl.15:25

Er full orkan her jeg bor ...

Skriv en ny kommentar

hits