Fremme!

Langt ute i marken der var det en gård, to gårder, tre gårder, mange gårder, mange dyr og en liten campingplass, der er vi nå!

 


Hytten.

Nå er vi fremme! Eller, vi har vært her i snart 2 timer. Hytten vår er en liten koselig plass, med køyeseng, kjøleskap, kokeplater, og annet kjøkken utstyr. =)

Det ble skikkelig stress med toget, hvor jeg hadde med meg bag, pose, ryggsekk, kamerabag og sykkel. Når det er 3-4 trappetrinn for og komme opp i toget er det ikke lett å være liten. Først og fremst var toget fra Trekroner forsinket, så da jeg kom til Roskilde hadde jeg det kjempe travelt, Jeg måtte gå ned en LANG trapp, for så gå opp en ny en (med ALT!) for å kjøpe bilett, deretter gå ned en trapp igjenn, finne riktig perrong, for å så gå opp en trapp. Dette måtte jeg gjøre på under 10 minutter, og det var så vidt jeg rakk toget. Da jeg endelig kom meg på toget randt svetten som bare det, og toget var selvfølgelig FULT! Jeg og Niela måtte derfor stå i gangen med tingene våre (satt meg ned på baggen min), men etter ca en time fikk vi oss en skikkelig sitteplass, hvor vi satt hele veien til Kolding. Deretter ventet vi i 20-25 min på neste tog til Holsted. Der måtte vi stå igjenn. Til slutt tok vi taxi fram til campingen.
Det kommer til å bli hyggelig å være her, og jeg ser virkelig fram til denne uken :D

Håper dere har had en fin helg!

 

-Ida

2 kommentarer

Lena Moeng Johansen

13.10.2013 kl.21:25

Old McDonald had a farm, ia ia o... Eller noe sånnt:)

Tina

15.10.2013 kl.11:23

Yo! Jeg er nesten blitt fast leser siden din nå en stund, men det er første gang jeg faktisk kommenterer på den. Virkelig lei meg for det. Det har egentlig ikke vært noen bra årsak til at jeg ikke har komentert før, så jeg har litt dårlig samvittigheit for å ikke ha gjort det tidligere. Fordi denne blogggen er mega fin, og du fortjene å få all komplimenter du kan få for denne bloggen!!! Dette er faktisk en av de beste bloggene på bloggg.no etter min mening og den er helt ærlig. Jeg blir nesten helt sjalu av å lese denne blogen og jeg skulle av og til ønske at det var min blog!! Hehe!!!!! Jeg pleide å blogge før, men jeg stoppet å blogge fordi jeg fikk så mange drit frekke kommentarer fra drit frekke folk. Om du får frekke kommentarer fra stygge folk, så må du ikke slutte å blogge som jeg gjorde. Fordi da vinner bare de drit slemme. Men jeg har ikke blogg nå, så i stedet legger jeg igjen en konkuranse som lenke jeg akkurat har meldt meg på. Det er sånn at du kan vine en premie om du svarer på noen sprsml. Det er kjempe kjekt å delta på etter min mening, fordi av og til har man flaks å da vinner man. En gang vant jeg i et basarlotteri. Det var kjempe trivelig. Kanskje du vinner nå? :-D Jeg håper uansett at du blir med i quizn. Keep bloggin!

Skriv en ny kommentar

hits