New in og praksis!

Heihei. Jeg kom nettop inn døra, har vært på Ro's Torv. Måtte kjøpe litt småtteri til praksis uken min.


Tøfler: Superbrugsen. Skjerf, lue og handsker: H&M. Headset og minimus: TIGER

Høsten har kommet og det var på tide og handle inn noe varmt så det ble det vanlige. Skjerf, lue og handsker. Skjerfet er egentlig lilla, men det ser blått ut! Når jeg skal i praksis er det greit å ha noe varmt. Lette etter pannebånd også, men fant ikke noe på H&M. Plutselig var klokken 16.00 og de fleste butikkene på senteret stengte. Det var litt for tidlig synes jeg, men, men.

Stakk også innom TIGER, som ser ut til å ha alt mulig rart. De har både kjøkken ting (utsyr, krydder), spiselige ting (mat, snop, is, drikke, kjeks), kontorutsyr (papir, konvolutter, permer, skrivesaker, memoblogg), barneting (leker, spill, skoleting, hobbyting) og voksenting (filmer, sminke, personlig pleie). Ja de har masse rart, og det er ganske billig. Denne gangen skulle jeg bare ha et headset til turen som vil ta 3 timer og en minimus. Ønsket meg minimus lenge, å denne kostet bare 20,- så da slo jeg til =P

Har også kjøpt masse snacks som jeg kan kose meg med på toget og resten av uken=) På Lidl hadde de salg(12,-) på cupcake kit, så da tenkte jeg at dette skal jeg lage å ha med til tog turen i morgen. Så da skal jeg være good to go i morgen =D Har også pai rester, så det blir skikkelig mat på meg og!

Jeg har fortsatt ikke fortalt hvor jeg skal, men tenkte at nå var det på tide at dere får vite det, siden jeg drar i morgen! Det er ikke akkurat en stor og fantastisk plass, men det er en zoo og det er en plass jeg aldri har vært, så det er jo spennende =) Foresten skal jeg ikke dra alene, jeg skal dra sammen med ei i klassen min (Niela). Vi drar fra Roskilde til Holsted st. kl 13.51, hvor vi må bytte tog i Kolding. Deretter drar vi til Kongeå Camping, hvor det er vi skal bo i ei uke. På mandagen blir det første dag, og vi skal være der kl 08.00. Vi tar med oss syklene våre, så vi sykler fra campingen til zoo, det er rundt 5,7 km så der er ikke så ille.

 

Zooen jeg skal til er Lintrup Safari Zoo Park, og jeg gleder meg masse. Det er mange parker her i Danmark jeg mye heller ønsket å dra til, men det er også en del jeg er glad jeg ikke skal til. Men de har både rovdyr, aper, gnagere, klappedyr, krypdyr og fugler. Jeg er en stooor fan av surikater, så jeg gleder meg VILT til å få se dem. Dessuten har de rovfuglshow og det vil bli spennende og se på :) Det eneste negative med hele uken er at det ikke er noe internett på campingen. Men Niela sa jeg kunne bruke mobil nettverket hennes til å blogge med! Så jeg skal nok få oppdatert dere hver dag med både bilder og historier!

Ja, jeg har brukt LANG tid på å lage dette inlegget, da jeg er en vims. Skal gjøre så mye på en ting. Kom egentlig hjem for 2 timer, så jeg kom ikke akkurat inn døren =P Nå skal jeg vaske siste rest av klærne mine og lage meg noe å spise!

Ha en fin kveld!

 

-Ida

4 kommentarer

Christin Elisabeth Smith

12.10.2013 kl.19:26

Fine ting :)

Nora Solstad

12.10.2013 kl.20:06

Kjempe fin blogg du har!

Ta gjerne en tur innom min blogg også :D

Matilde

12.10.2013 kl.20:27

Fine innkjøp :D

Maria

13.10.2013 kl.00:19

Masse lykke til i praksis :-D

Skriv en ny kommentar

hits