Inspirerende blogg!

Heihei. Da var det fredag og her er været trist og grått i dag. Jeg kunne sove lenge i dag, men kroppen min fant ut at jeg skal våkne halv 10, noe som betyr nesten 8 timer søvn. Det er rart hvor 8 timer søvn er nok når man ikke skal på skolen, men de dagene man har skole og har sovet 8 timer er man dødstrøtt! Uansett, flere timer våken betyr flere timer å gjøre noe på, slik som vasking av klær og leilighet.

Som de fleste vet, er jeg ekstremt opptatt av dyr og dyrevelferd. Det er noe som alltid har vært høyt oppe på min prioriterings liste, samt naturværn. Bevare naturen er minst like viktig som det å ta vare på dyr, en av grunnene til dette er jo rett og slett fordi naturen er mange arters(dyrs) habitat (levested). Siden jeg ikke har noen jobb har ikke noen av mine penger blitt prioritert til dyrevelferds saker, men det skal endres med en gang en intekt kommer løpende til meg.

Jeg bruker mange timer i løpet av en uke på å se og lese om dyr, både positive, humoristiske og negative ting. En dag kom jeg over bloggeren Tonje Kvamme. Hun skriver interessante og oppsiktvekkende saker som omhandler dyr. Det er virkelig verd å besøke henne, jeg har blitt en fast leser.

Da vil jeg ønske dere en riktig god fredag, og kanskje dagen din blir bedre etter å ha sett disse søte krabatene <3

 

-Ida

2 kommentarer

wa2wo.blogg.no

11.10.2013 kl.19:28

Jeg er storfan av hennes blogg, og er selv veldig opptatt av dyrevern og dyrevelferd. Jeg krysser fingrene så enormt for tiden for dyrepoliti her i landet, det trenger vi! Ha en super helg:D <3

Ida

11.10.2013 kl.19:43

wa2wo.blogg.no: Ja det håper jeg og :) For tiden bor jeg i Danmark, og det er litt større fokus på dyrevelferd her enn i Norge, men absolutt ikke bra nok! Takk, du og :D <3

Skriv en ny kommentar

hits