Ny uke :)

Hallooo. Det ble ikke så mye blogging i forje uke, da jeg var litt dårlig. Ble dårlig på mandagen etter skolen og jeg begynner å tro at det var en blanding av allergi, depresjon og angst.

Jeg vet fra før at jeg har allergi mot gress, og derfor har jeg reagert på høy, og det er jo noe stort sett alle dyr får. Ellers har jeg før i tiden merket så smått allergi mot rotte da jeg hadde det, stort sett om jeg ble "klort" (de har jo klør) så klødde det, og ellers på grunn av støet jeg hadde i buret. Men denne gangen så ble det vanskelig og puste, og jeg la meg ganske tidlig på mandagen. Da jeg sto opp tirsdag, hadde jeg skikkelig hodepine og vondt i halsen.
Dette gjorde meg sefølgelig litt nervøs, da det akkurat ikke virker som noe bra, det og reagere slikt, være allergisk. Jeg skal jo jobbe med dyr og da kan jeg ikke være allergisk, så da kom de negative tankene og angsten. Angsten for å ikke kan fullføre, ikke kan gjøre dette, ikke få følt min drøm.Følte meg misslykket og utrolig lei. Lei av alt, spesielt livet. Hvorfor skal det være slik? Hvorfor kan ikke alt bare bli bra? Begynte å tenke på at jeg ikke kommer til å få praksisplass, og om jeg fullfører får jeg meg sikkert ingen jobb. Dette satte meg ut litt, spesielt da jeg var dårlig onsdagen også. Heldigvis kom jeg meg ut av det og nå er alt bta igjenn.
Nå sitter jeg på skolen. Denne uken skal vi ha jobbprosjekt, hvor vi lærer litt om å skrive en bra søknad og cv, pluss andre jobbrelaterte ting som arbeidsmiljø. Ganske greit å ha en rolig uke. Synes det er veldig avslappende:)

 

Ha en fin dag!

 

-Ida

Én kommentar

Lena Moeng Johansen

30.08.2013 kl.19:44

Det vil ordne sæ Ida. Du klare dette, d e i motgang man blir sterk:) Klæm og god helg!

Skriv en ny kommentar

hits