Den blå planet!

Heihei!

I dag var det en anneledes skoledag, vi var på tur! Jeeei, hvem liker vel ikke det? Denne gangen gikk turen til Den blå planet!

Det åpnet egentlig klokken 10, men vi var der rundt 09, slik at vi kunne få se på morgen matingen/øvingen av sjøløvene. Det var en tidligere elev fra vilvorde som jobbet der som fortalte oss litt om plassen før vi gikk ut og så på matingen.

Etterpå fikk vi gå rundt å se på alt det andre som fantes. Som dere sikkert allerede har forstått er Den blå planet et akvarium, nordeuropas største akvarium!Aligatorskilpadde

Jeg synes det var en fin og koselig dag, og hadde lyst til å dra dit, så nå har jeg fått opplevd det og. Det er mye forskjellige plasser man kan jobbe som dyrepasser, trenger ikke fortinnsvis være dyrehagedyr, kan være hester, forsøksdyr, akvarium osv. Selv ønsker jeg å kunne reise ut i verden og jobbe med wildliferescue, men til syvende og sist, når jeg skal slå meg ned er det en zoologisk hage jeg ønsker og jobbe i, spesielt med noen dyr som trenes opp, feks pingviner :)

 

-Ida

2 kommentarer

Kaisa Elise

12.08.2013 kl.20:36

fine bilder :)

Maria

14.08.2013 kl.16:23

Dette må jo være rette linja for deg :-) Ser kjempe spennende ut. Du er tøff! :D

Skriv en ny kommentar

hits