Sliten.

Heihei!

Da var 3 skoledager over. I går delte vi oss opp i grupper som gikk rundt på skoleområdet, hvor det var satt opp spørsmål. Grei måte å bli kjent med område og  hverandre. Jeg haddet med kameraet og fikk tatt noen bilder, men det regnet en liten periode mens vi gikk, så jeg fikk ikke tatt så mange.

Innkjørsel til skolen

Skolebygg med kantine og div

Uteområde utenfor skolebygget

Brakker, pav 3 er vårt klasserom

Purker, ligger grisunger inne i "hyttene"

Noen hester

Sauene

Spørsmålspost

Gruppen min

I dag har vi fått gått litt mere rundt på området hvor dyrene er, sett hvor de forskjellige dyrene holder til og fått vite litt rundt hva vi skal gjøre når vi har stell og håndtering. Det er hest, kyr, griser, geiter, høns, kaniner, eksotiske dyr, fugler, krypdyr, fisker og forsøksdyr (rotte og mus). Altså mange dyr. Ligner litt på da jeg gikk på Skjetlein vgs, men mye, mye større og mye flere forskjellige dyrearter. Dyrene har mye mer plass og boltre seg på og driften er stort sett økologisk.

Undervisningen går greit, jeg får med meg det aller meste av hva lærerne sier, men når elevene i klassen spørr om noe er det ikke alltid jeg får det med meg, med mindre de sitter i nærheten av meg. Jeg prøver og snakke litt med de, og delta i samtaler, men det er ikke alle som forstår meg heller. Siden jeg sliter med sosial angst og er så bedskjeden som jeg er, er det ikke alltid så lett og starte noen samtale, men jeg synes jeg klarer meg bra. Klassen min er hyggelige og vi prøver på beste måte og kommunisere.

Jeg skal ha med meg kameraet å få tatt flere bilder underveis. Har jo et lite digital kamera, men glemte overføringskabelen, og det er ikke så veldig gøy å gå rundt med det store speilreflekskameraet å ta bilder, men noen bilder skal jeg få tatt.

Det er fortsatt veldig varmt, og jeg sliter virkelig med og ikke svette bort i timene, men slik er det og det er mye bedre enn det været jeg er vandt til i Trondheim!

Skoledagene varer fra 08.10 - 15.30, jeg sykkler hjemmefra ca halv 8 og er hjemme rundt 16.00 så det blir lange dager, og jeg er allerede sliten. I morgen skal vi ha første dag med stel og håndtering, så det gleder jeg meg masse til.

 

Synes dere jeg skal få tatt en del bilder?

 

-Ida

Én kommentar

Therese

07.08.2013 kl.21:52

Håbe du kose deg masse! virke såm ein kjekke plass:) du e goe<3 klem

Skriv en ny kommentar

hits