Første skoledag!

I dag hadde jeg min første skoledag. Planen var å stå opp klokken 8, men jeg sov veldig urolig fra klokken 5 av og da den var halv 8 gadd jeg ikke sove noe mere. Følelsene i kroppen var i høy gir, og pulsen banket høyt allerede, så jeg kjønte dette kom til å bli en veldig lang dag.

Christer ble med meg til skolen(ja jeg er som en liten unge, men litt mental støtte er greit første skole dag), vi tok toget klokken 09 og gikk de resterende 30 minuttene. Vi tok med sykkelen min slik at jeg kunne sykle hjem igjenn. Jeg var svett og klam i hele kroppen, men det kunne også ha noe med at selv om klokken bare var rundt halv 10 så var det kjempe varmt og jeg forsto at det kom til å bli en veldig varm dag. Typsik, må jeg sitte å svette blandt mange ukjente folk. Som om jeg ikke var nervøs nok fra før av liksom.
Kom fram til skolen og gikk litt rundt for å se på området, før Christer forlot meg og jeg gikk inn i elevkantina. Den var selvfølgelig allerede stapp full og alle så på meg som sto der å glanet som en annen tulling, før jeg fant meg en plass. Klokken 10 startet de å snakke om litt av hvert før de delte oss inn i gruppene (klassene). Jeg hadde kommet inn på den internasjonale gruppa! Jippii, da blir det 4 uker utenlands praksis på meg i slutten av januar, så nå er det bare å finne ut hvor jeg vil dra.

Kontaktlæreren er en sprudlende kvinne som starter med å fortelle at hun kjører elevene hardt, for hun vil utdanne landet om ikke Europas beste dyrepassere, så det er ikke å sitte på latsiden, noe som jeg liker å høre. Engasjerte lærere er viktig i dagens samfund. Etter det forteller hun viktige ting relatert til skolen, slik som weekendvakter, arbeidstøy og andre viktige ting.

Jeg kom meg igjennom første skoledag selv om nervene var på topp og jeg svettet som en gal, fikk med meg og forsto vel rundt 80 % av det som ble sagt, det kommer nok til å ta litt tid før jeg forstår Dansk, men jeg fikk med meg det viktigste og det er vel det som er viktig.

Tok ikke med meg noe kamera i dag, da jeg ikke ville være den rare personen som går rundt å tar bilder, men skal ta det med meg i morgen så dere får se hvordan det ser ut. Vi skal begynne med undervisning allerede på onsdagen, og da er det biologi, det trur jeg skal gå bra, da jeg har både Biologi 1 og 2 fra vgs. + Biologi, anatomi og fysiologi fra da jeg gikk bioingeniør. Torsdagen skal vi allerede i stallen å møte dyr, pluss ha traktorkjøring, det skal bli gøy!

 

Synes dere det høres spennende ut?

 

-Ida

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits