Fin helg!

Heisann!

Det her vært en finfin helg, og jeg (vi) har kost oss masse, masse. Kom hjem rundt halv 1 i går natt og var døds slitne.
Det var en fin opplevelse, og jeg fikk sett en del dyr jeg aldri før har sett. Det var virkelig spennede. Føler meg som en barnslig liten drittunge, men jeg skal jo utdanne meg til dyrepasser, og ønsker og jobbe på en slik plass, så det er jo "stort" for meg. Kan virkelig se for meg selv jobbe på København Zoo i fremtiden :)

Legger ut noen få bilder nå, men flere i morgen, da jeg ikke har gått igjennom alle enda:) Det vil ikke være all verdens kvalitet på alle bilder da det er variernde hvor bra bilder man får gjennom glassvindu (som var relativt skitne)

I dag ble det selfølgelig å sove lenge, før vi kom oss ut i sola å slappet av, med litt grilling til slutt. Det er et vann rett ved der jeg bor, som er perfekt for soling og grilling!


                                                                                          Hjemmelaget grillspyd av kylling


                                                                      Gaten fra vannet mot min leilighet

                                                                                 Inngangspartiet

Huset i midten inneholder vaskerom, kjøkken og oppholdsrom                                                                                                                             


De har klart å skrive feil navn!


Nå er det virkelig på tide å legge seg, da jeg starter min første skoledag i morgen. Må si jeg gruer meg en del. Mange tanker går rundt i hodet mitt, håper bare jeg får sovet i natt. For hvert minutt, sekund, kjenner jeg at jeg gruer meg mer og mer. Skulle virkelig ønske den angsten kunne forsvinne, håper den gjør det fort i løpet av skoletiden, ellers ser jeg for meg at den kan ødelegge en del for meg i fremtiden.

Nei, nå legger jeg meg så får dere fortsatt ha en fin ferie, dere som fortsatt har det, så oppdaterer jeg dere så fort som mulig i morgen.

 

Hva synes dere om området rundt leiligheten?

 

-Ida

2 kommentarer

Kaisa Elise

05.08.2013 kl.08:43

kjempefine bilder :)

Ida

05.08.2013 kl.18:58

Kaisa Elise: Takk :)

Skriv en ny kommentar

hits